Energin är på väg tillbaka

Igår föreslog jag till min make att vi skulle ta med barnen på Leos lekland. Familjen Lindqvist behövde lite familjemys. Det gick jättebra och jag orkade till och med åka lite rutschkanor. Även om jag var lite trött när jag kom hem så kändes det helt okej i kroppen. För en månad sedan hade jag inte orkat. Idag gjorde jag det och det känns jättebra! Pojkarna var trötta men glada efter att ha sprungit omkring och lekt i över tre timmar.
 
I övrigt så har jag bytt smärtmedicin och nu ibörjan blir jag lite småtrött av den. Förhoppningsvis går det dock snabbt över. Däremot måste jag börja med min allergimedicin för pollenperioden närmar sig och min läkare sa att jag kan börja ta redan nu. Jag har även kortisonnässpray. Annars äter jag inte så många andra mediciner och det känns bra. Jag vill inte behöva äta så mycket, även om jag vet att jag måste ibland så känns det skönt när jag kan minska eller sluta helt med vissa.
 
Nej, nu ska jag mysa med maken en stund med lite ost och kex.
 
ha en trevlig helg!
 
 
                                                  En bild på min sötnos Wilma
 
 
 

Jag har skrivkramp

 Eller borde jag kalla det för bloggkramp? Jag tycker att det är roligt att skriva, ändå har jag inte tagit mig för att logga in och skriva. Jag har egentligen all tid i världen, nåja nästan.
 
Jag var till Arbetsförmedlingen i går. De kan inte starta min arbetsförmågeutredning (är det ett ord?) förrän efter sommaren vilket innebär att jag kommer vara ledig i sommar. Om det kommer arbeten som jag kan söka så ska jag göra det men de kommer inte skicka anvisningar eller så eftersom jag har specifika behov vad gäller vilket arbete jag kan ta. Jag skulle gärna arbeta i sommar men samtidigt så blir jag inte jätteledsen om jag inte hittar något som funkar. Är det hemskt? En sommar med pojkarna och en möjlighet att återhämta mig från det fruktansvärda skovet. Jag har äntligen börjat känna mig som mig själv igen och min man törs ta på mig utan att jag skriker av smärta. Det har inte varit lätt men nu är det värsta förbi. Min man har varit fantastisk. Han ÄR fantastisk.
 
Läste ni förresten aftonbladet? De skrev om den där avhandlingen jag skrivit om längre ner. Om ni inte gjort det så läs. Det är otroligt positivt! Här har ni länken:
http://www.aftonbladet.se/halsa/article16651547.ab
Läs gärna också denna:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article16652993.ab 
 
Nej nu ska jag lägga mig. Jag lovar att skärpa mig. Jag lovar att skriva här mer. Minst var tredje dag, det kan jag hålla.
 
Då säger vi så..