Jag tar en liten paus

Som ni kanske märker så skriver jag inte mycket här nu. Detta beror på att jag just nu håller på att möblera om lite vad gäller min medicinering. Det kan bli ibland att en medicin man har inte går ihop med en annan och så får man bieffekter som är väldigt otrevliga. Nu har jag en helt ny medicin som jag börjat med och i början får man lite bieffekter, det är normalt och ska gå över efter någon vecka. Just därför orkar jag inte skriva här för tillfället. Förhoppningen är att det blir ett kort uppehåll och att jag får må bättre snart, till både kropp och själ.
 
Till alla som läser vill jag bara säga att ni är gulliga som hängt med mig så här länge. Jag skickar en varm kram till er! Som avslutning vill jag bjuda på en bild på min sötnos.
 
 
 
 

Trevlig midsommar!

Vill bara titta in lite snabbt och säga att jag lever. Bloggandet är ingen prioritet just nu. Jag mår lite sådär, det går upp och ner. Har fått veta lite saker som jag är sårad över. Mer tänker jag inte säga. Det gör inte att man mår bättre i kroppen direkt, kropp och själ hör ihop. Om vi hoppar snabbt till något annat kan jag säga att nu när vi inte haft sol de senaste två veckorna så har mina problem med munnen kommit tillbaka. huden fjällar och jag har sprickor i mungipan igen. Det enda som rår på det är solen! Skulle vara fint om den kunde behaga dyka upp igen. Jag vill inte ha en till taskig sommar, nu vill jag ha sol och värme tack, då mår jag bäst.
 
Nu ska jag sova, jag lovar att återkomma snart. Jag ska bara hitta lite inspiration.
 
Sov gott!

Familj

Just nu är jag väldigt familjeorienterad. Jag vill bara umgås med min familj och mina närmaste vänner. Kan bero på att det stormar lite runt mig, jag befinner mig inte i stormen men känner av vindarna. Öh, det var den sämsta liknelsen ever! Haha!! Hur som haver, jag vill bara vara med de mina, inte springa på stan eller vara runt en massa människor som man knappt känner. Det är ganska olikt mig, jag är annars väldigt social och utåtriktad när sjukdomen inte är för intensiv.
 
Vi får se när jag skriver nästa gång. Nu kanske jag tar paus några dagar. Jag har ont just nu, mycket värk i kroppen. Sedan annat som händer som tömmer mig på energi, tröttheten har slagit klorna i mig.
 
Ha en trevlig helg så hoppas jag att jag är tillbaka till veckan!
 
 
 
                                                    Blommorna på vårt äppelträd