Förlåt

Jag vet att det är jättelänge sedan jag skrev i bloggen. Jag tog en kort paus. Det var inte planerat utan det bara blev så. Inspirationen till att skriva, den kommer och går. Det har nog alla varit med om. Nu är jag tillbaka.
 
När det gäller min sjukdom och hälsa kan jag berätta att det är riktigt bra. Förutom att gallan spökar för mig så är jag mycket piggare och känner mig social igen. Jag har hittat på mycket senaste tiden och var till och med på en fest med mina gamla arbetskamrater från Telia och jag hade otroligt roligt. Jag har träffat min vän J några gånger och hämtat energi. Min vän A har nu gått ut offentligt att hon väntar sitt tredje barn vilket jag är överlycklig för. Många positiva saker som sker.
 
Jag var på Arbetsförmedlingen i torsdags och nu har vi påbörjat processen med att jag kommer få en kod, en handikappkod kallar de den. Detta innebär att om någon antäller mig får min nye arbetsgivare lönebidrag samt att om min arbetsplats behöver anpassas kommer AF att stå för den biten. Detta för att vi med en sjukdom och/eller funktionsnedsättning ska bli attraktiva på arbetsmarknanden.
 
Nej, jag återkommer med mer senare.
 
Kram på Er!

Hockey och Mello.

Här är det hockey på tv, vi har sällskap av finaste V och hennes karl O är på väg hit. Middag efter matchen, lite spel och mello. Så ser kvällen ut. Myskväll är något som alla behöver ha ibland, speciellt när det är surväder ute.

Alexander har en hockeycup imorgon, från morgon till eftermiddagen där vi föräldrar ska arbeta i kiosken och sekretariatet, har försökt vila idag så att jag orkar med dagen imorgon. Denna sjukdom innebär planering, man får tänka efter vad man gör och hur det kommer påverka värken nästa dag.

Nej, nu ska jag vara social. Ha en fin lördag!
 
 
 
                      Denna sötnos träffade vi i somras på Lycksele djurpark, söt eller vad?