Hjärnskakning, födelsedag och armband

Rubriken är en bra sammanfattning av det som hänt sedan senast. Om vi börjar med Edwin, min lilleman, som var med om en olycka på skolan och fick en liten hjärnskakning. Han hade jätteont i huvudet, var trött och kräktes. Den natten blev det inte mycket sömn utan jag var upp lite då och då för att titta till honom. Han sov i vårt rum, något annat hade inte fungerat för mig. Snacka om att mammahjärtat hade det tungt. Nästa dag var han pigg och glad och sitt vanliga jag, nästa som att ingen hänt. Eftersom det är en väldigt lindrig hjärnskakning så sa de att ha kunde återvända på torsdag, i morgon, till skolan. Sedan är det inte dumt att ha grannar som jobbar inom sjukvården. Min snälla grannfru svarade på alla mina frågar och lugnde ner mig lite. Tack för det!
 
Idag är det så att min systerson fyller 20 år. Kan ni förstå? Det kan inte jag. Det var ju nyss han var en liten sparvel med stora öron. Nu är han över 190 cm och kan odla skägg. Det känns konstigt. Bara inte mina egna pojkar växer upp lika snabbt. Jag är dessutom en väldigt stolt moster. Grabben är otroligt smart och han kan göra vad han än väljer i livet. Ska bli spännande att se vilken inriktning han kommer välja tillslut. 
 
Jag hittade denna hemsida där man säljer armband och 50 kr går till forskning om Fibromyalgi. Ett tips till er däreute som har Fibro eller känner någon som har. Dett tror jag skulle vara en uppskattad julklapp eller present. Jag tror att jag ska köpa ett till mamma, som också har Fibro. Ingen fara, hon har inte internet och kan inte läsa min blogg! 
 
http://www.ingridssmyckeskrin.se/fibromyalgiarmband.html
 
Nej nu ska jag stöka undan lite för jag ska ta och julpynta lite. Ha det bra alla därute! Var inte rädda för att lämna en kommentar. Det är bara roligt att veta att någon läser.