Brev från läkaren

I tisdags förra veckan var jag på vårdcentralen och tog blodprov, detta för att kolla om mina problem med munnen (sprickorna i mungipan) berodde på någon brist. Svaret kom igår hem med brev. Det stod att några värden var normala, sedan låg vissa värden precis ovanför gränsen för normalt men för lågt för att hon skulle vara nöjd. Hon skrev också att Ferritinvärdet ligger precis ovanför normalt, men relativt lågt. Ferritinvärdet motsvarar järnförrådet i kroppen. Hon skrev att jag har ett litet förråd och detta kan vara en orsak till att jag får problem. Nu ska jag äta lite tillskott, speciellt när jag har mens och se om det blir bättre. Hon ville även att jag skulle ringa och boka in en telefonkontakt med henne. Då får jag väl se vad hon säger. Just nu är min mun nästan normal, jag har solat mycket och den mår bra.
 
Nej, nu ska jag strax gå och duscha, har gjort en olivoljeinpackning i håret. Bjuder på en bild där man ser att min mun ser bättre ut! Ha en trevlig tisdag!
 
 
 
1 Sextiotalisten:

skriven

Har också haft lågt ferritinvärde och åkte på en 100-dagars kur med järn. Inte kul för magen.. Bra att övriga värden var ok och att munnen läkt. Det är nog bra att kolla värden lite då och då.

Ha en fin dag!

Svar: Nu har jag köpt Niferex, jag köpte även Lactulos i samma veva! Vill ju kunna gå på toa! ;-)
MariaairaM

Kommentera här: